Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. I am Nadia Syamila. Welcome to one of places where I pour my heart, my emotions, my feelings and most of the things out. May we inspire each other. Hope we meet in Jannah. Pray for me. And forgive me for my mistakes. Jazakallahukhayr.

Wednesday, January 1, 2014

Ni macam special sikit la

Rasa nak tulis sesuatu...

Kan kita tau alam barzakh nanti... payah dia macam mne
and then time kat padang mahsyar nanti macam mana gerunnya suasana

rasa macam takutnya tak mampu,,,

tau tak kat padang mahsyar nanti bertahun2 tunggu lamanya untuk dihisab
and semua dekat situ atas timbangan dosa masing2
ada yang berpeluh semua
ada yg keadaannya sungguh teruk
ada yang terhimpit2

pastu time di hisab
and everything
nadia bukan nak cerita suasana tu sebab panjang sgt

tapi nak tanya anda
tanya hati masing2

sebagai seorang muslim

is it worth it?

Is it worth it....when at last you'll be in Jannah, the most beautiful place...forever live happily ever after?

Forever is timeless. 

ofcourse, its worth it. :')

Hebat tak kasih sayang Allah?





1 comment:

Fatinnadiah said...

Hebat kan Allah tu.. :') cuma kita sering terlupa dgn kebaikan2 Yg dah Allah bagi kat kita. Sama2lah kita buat perkara yg diterima dn diredhai Allah. Insyaallah