Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. I am Nadia Syamila. Welcome to one of places where I pour my heart, my emotions, my feelings and most of the things out. May we inspire each other. Hope we meet in Jannah. Pray for me. And forgive me for my mistakes. Jazakallahukhayr.

Thursday, August 15, 2013

Result ni untuk ibu bapa aku.

Ya Allah.
Alhamdulillah.
MashaAllah.

"And my success can only come from Allah. In Him I trust, and unto Him I return." [Hud:88]

Thank u Allah, for another amazing gift from You.
And to all my friends that excel too, I feel so grateful and happy for you.
And one of them said something that really affected my heart so much.

"Kau tau tak, aku series tak sangka. Series aku cakap, memang result aku ni dari doa sepenuhnya, dari Allah. Series aku tak kesah weh, Allah nak campak aku kat mana pun aku tak kesah kat local, kat oversea, aku tak kesah, result ni bukan untuk aku weh, Aku doa banyak2 supaya Allah bagi result ini untuk bahagiakan ibu bapa aku. Itu je weh aku nak. Aku tak kesah lgsg pasal aku. Alhamdulillah. Allah bagi."

May Allah bless u friend.
And let me tell you.

My efforts is nothing.
InshaAllah , I did make efforts, and I had to make, but when it comes to my success, trust me, it is not coming from my efforts. At all.
Its only can come from Allah.
Only if Allah say yes.

And I really believe
With all my heart

May this inspires. May Allah guide us. And for you, there always be hope.

5 comments:

Atikah Isa said...

kita datang dari Allah,dan kepada dia juga kita dikembalikan.. kejayaan semua datang daripadaNya :)

FarhanahAdzlan said...

Niat baik insyaAllah Allah bagi yang lebih baik dan berganda buat kita :)

♥ نور فازلينا حميرة ♥ said...

Tahniah akk :)

MissNadia said...

congrate.. happy for you :D

Anonymous said...

Akak. Boleh tnya x apa sje akak dpt? Hehe and grades? Nextwek sy ada exam. Mock exam. Harap2 akak dpt post tips2 belajar.. Nak sgt2 motivation.